Rambursari

In functie de proiectul finantat, rambursarile pot fi integrale, partiale. Exista proiecte pentru care nu exista rambursare.

În principal, dvs. agreați că, susținând un proiect, faceți o donație având ca scop proiectului ales. Banii astfel cheltuiți se duc către o cauză editorială. Societatea Culturală Nexus-Kogaion este o organizație neguvernamentală și non-profit, care susține astfel de cauze.

Pot fi intalnite situatiile de mai jos:

Rambursare in contul de client

Daca un proiect este finantat, sustinerea pentru acest proiect poate fi retrasa pana la incheierea acestuia. Astfel, creditele trec inapoi in contul de Finantator si pot fi folosite pentru alt proiect.
Daca un proiect nu-si atinge targetul, creditele tuturor Finantatorilor care au sustinut proiectul vor fi returnate inapoi in contul personal. Finantatorul poate aloca, astfel, creditele cumparate pentru un alt proiect sau acestea pot fi rambursate integral, in limita celor 60 de zile.Daca un proiect isi atinge tinta de buget dar, din diverse motive, proiectul nu mai este realizat si rewardurile nu mai pot fi livrate, atunci Mentat va rambursa integral creditele alocate pentru ca acestea sa poata fi folosite pentru finantarea altui proiect.

După donare, banii nu se mai pot întoarce către dvs. sub această formă. Intenția fiecărui proiect este să vă recompenseze pentru donația făcută cu serviciile si produsele menționate în descrierea fiecărui proiect.