Cum funcționează

Caută proiectul pe care dorești să-l susții și care ți se potrivește cel mai bine. Studiază toate informațiile oferite, citește detaliile, vezi care sunt condițiile și termenele de livrare. Dacă ți se potrivește, alege să-l susții.

Dă un impuls proiectului și alătură-te celorlalți susținători și editori virtuali, făcând o donație pentru acest proiect. Pentru fiecare proiect în parte sunt atent definite o serie de recompense. Donația va fi asociată cu recompensa dorită, iar aceasta din urmă va fi trimisă susținătorilor în termenul și prin metoda de livrare definită.

Anunță-ți prietenii despre proiectul pe care îl susții. Este important să-ți popularizezi alegerea pentru că, astfel, asiguri realizarea proiectului și beneficiezi de recompensa corespunzătoare donației făcute. În plus, ajuți proiectul să se finalizeze mai repede.

Imediat ce proiectul este finanțat, acesta va intra în procesul normal de producție anunțat. Vei fi ținut la curent cu progresele făcute. Verifică și participă și la discuțiile de pe forum, dacă acestea sunt inițiate pentru proiectul tău.

Primești recompensa prin metoda definită pentru fiecare proiect în parte.

Pentru proiectele noastre beneficiezi de garanția Mentat în situația în care proiectul nu se realizează: realocarea fondurilor către un alt proiect care să ți se potrivească.

Alege proiectul care te definește!