Cititorii sunt editorii nostri!

Te-ai gandit vreodată cine-ti propune cartile pe care le citesti?

De cele mai multe ori, cartile care sunt traduse ori care sunt publicate in Romania reprezinta vointa unui grup restrans de oameni sau chiar al unor individualitati. Editorii, redactorii sefi ai editurilor, dar si alti oameni din cadrul acestor structuri decid, in functie de propriile interese, ce carti sunt publicate.

Cool, trendy sau inutil? Tu ce nevoi de lectura ai?

Daca te fascineaza a doua intrebare si răspunsul la ea este: niciuna, atunci mergi pe link-ul urmator: www.calm.com. Este mai sanatos. Si noi mergem acolo din cand in cand.
Probabil ai constatat de foarte multe ori ca ceea ce apare in librarii este rezultatul unor tendinte internatonale sau locale, care uneori nu tin seama neaparat de opinia, dorinta sau tendinta ta. Aparitiile editoriale sunt mai mult ca o moda primăvara/vara sau toamna/iarna, un trend si nu neapărat o nevoie. A venit timpul sa facem lucrurile altfel.

Fa o schimbare, sustine cartea pe stilul tau!

Ce-ar fi daca toate cele de mai sus n-ar mai conta? Ce-ar fi daca tu ai fi editorul, si nu al unei carti oarecare, nu de oriunde, ci al celei care te interesează in mod direct, care este pe gustul si stilul tau?

Ce-ar fi daca tu ai fi cel care, apreciind un scriitor roman sau de aiurea – debutant sau experimentat, il sustii sa-si publice cartea, oferindu-i suportul necesar?

Mentat.ro te invita sa participi la revolutia cartii. Pentru ca in curand, lucrurile vor evolua.

Eşti parte din aventura!

Prin contributia pe care o aduci unui proiect, nu mai esti un cititor pasiv, un consumator de carte. Devii membru al unei familii de editori. Esti parte dintr-o mare aventura. In afara de faptul ca decizi sa publici cartea impreună cu noi, cu autorii sau cu alti publisheri, traiesti momentele premergatoare si ulterioare aparitiei cartii, pentru ca poti alege sa vii la evenimente în care cartea pe care ai sustinut-o este vedeta, iar numele tău este inscris la categoria FINANTATORI.

EDITEAZA O CARTE!