Cititorii sunt editorii noştri!

Te-ai gândit vreodată cine-ţi propune cărţile pe care le citeşti?

De cele mai multe ori, cartile care sunt traduse ori care sunt publicate în România reprezintă voinţa unui grup restrâns de oameni sau chiar al unor individualităţi. Editorii, redactorii şefi ai editurilor, dar şi alţi oameni din cadrul acestor structuri decid, în funcţie de propriile interese, ce cărţi sunt publicate.

Cool, trendy sau inutil? Tu ce nevoi de lectură ai?

Dacă te fascinează a doua întrebare şi răspunsul la ea este: niciuna, atunci mergi pe link-ul următor: www.calm.com. Este mai sănătos. Şi noi mergem acolo din când în când.
Probabil ai constatat de foarte multe ori că ceea ce apare în librării este rezultatul unor tendinţe care nu prea ţin seama şi de opinia şi dorinţa ta. Apariţiile editoriale sunt mai mult ca o modă primăvară/vară sau toamnă/iarnă, un trend, şi nu o nevoie. A venit timpul să facem lucrurile altfel.

Fă o schimbare, susţine cartea de care ai nevoie!

Ce-ar fi dacă toate cele de mai sus n-ar mai conta? Ce-ar fi dacă tu ai fi editorul, şi nu al unei cărţi oarecare, nu de oriunde, ci al celei care te interesează în mod direct?

Ce-ar fi dacă tu ai fi cel care, apreciind un scriitor român – debutant sau experimentat, îl susţii să-şi ducă proiectul la sfârşit, oferindu-i suport?

EDITEAZĂ O CARTE!
(vezi aici cum funcţionează)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *